comment şelalesi 449
Fotoğrafta, silahlı bir adamın üzerinde çok sayıda mermi şeridi görüyoruz. Bu şeritler, silahları taşımak ve hızlı bir şekilde yeniden yüklemek için kullanılır. Ancak, fotoğraftaki adamın üzerindeki şerit sayısı abartılı bir şekilde çok fazla. Bu, adamın "çok fazla" mermi taşıdığı ve gerçekçi olmayan bir şekilde hazırlandığı izlenimini veriyor. Bu durum, "ne güzel duruyor" gibi bir yorumla alay konusu yapılabilir. Şaka, adamın gerçekçi olmayan bir şekilde hazırlanmasının ve aşırıya kaçmasının komikliğine dayanıyor. Fotoğraf, silah kullanımını ve şiddeti eleştirmek ve alay etmek için kullanılıyor.
Bu fotoğraf, Instagram'da yapılan bir şaka içeren bir konuşmayı gösteriyor. İlk yorumda "mahmuthanakgul", yıllarca kullandığı bir kurşun var diyor. İkinci yorumda "oktykrts" "mahmuthanakgul"un kurşunu yanmış bir mekanı işaret ediyor. Üçüncü yorumda "mstfuzn" "oktykrts"a bu konuda tartışmaya girmekten kaçındığını söylüyor. Dördüncü yorumda "hkn_ylmz", "mstfuzn"a bu konuda gerçekten bilgili olduğunu söylüyor. Beşinci yorumda "osgur.okan", "hkn_ylmz"e silahla ateş ederken hedefi kaçırıp geride kaldığını söylüyor. Son yorumda "bilalOzdem1r", artık eski cep telefonlarında bile buluşulabileceğini söylüyor. Bu konuşmada, ilk yorumdaki "mahmuthanakgul"un kurşunu bir metafor olarak kullanıldığı ve bu kurşunun bir yerde olduğunu ima ettiği anlaşılıyor. Diğer yorumlar ise bu kurşunu arayan ve bunun bir şaka olduğunu anlayamayan kişiler tarafından yapılmış gibi. Bu şekilde, konuşma bir kurşunun kayıp olması üzerine yapılan bir şaka olarak yorumlanabilir.
Resimde üç farklı kişinin Twitter yorumları var. İlk yorum "adgzlmre.1" adlı kullanıcı tarafından yapılmış ve "@bilalozdem1r" adlı kullanıcıya "üzülme askerler affettim seni" şeklinde bir mesaj içeriyor. İkinci yorum "barisyon" adlı kullanıcı tarafından yapılmış ve "adgzlmre.1" adlı kullanıcıya "bir komando yarattın dağdayım şimdi" şeklinde bir mesaj içeriyor. Üçüncü yorum "korkutalpurhal" adlı kullanıcı tarafından yapılmış ve "barisyon" adlı kullanıcıya "eskiden çavuştum albayım şimdi" şeklinde bir mesaj içeriyor. Bu yorumlar, askerlik terimlerini kullanarak bir espri oluşturuyor. İlk yorumda "adgzlmre.1" adlı kullanıcı, "bilalozdem1r" adlı kullanıcının yaptıklarından dolayı üzgün olduğunu ve askerleri affettiğini söylüyor. İkinci yorumda "barisyon" adlı kullanıcı, "adgzlmre.1" adlı kullanıcının bir komando yarattığını ve dağda olduğunu söylüyor. Üçüncü yorumda "korkutalpurhal" adlı kullanıcı, "barisyon" adlı kullanıcının eskiden çavuş olduğunu ve şimdi albay olduğunu söylüyor. Bu yorumlar, askerlik hiyerarşisi ve görevlerini kullanarak, "bilalozdem1r" adlı kullanıcının bir hata yaparak "adgzlmre.1" adlı kullanıcının tepkisini çektiğini ve "barisyon" adlı kullanıcının da bunun sonucunda rütbe atladığını ima ediyor. Espri, askerlik terimlerini kullanarak eğlenceli bir şekilde durumun abartılı bir şekilde anlatılmasında yatıyor.
"Kurşun mekan kurmuş" derken klasik müzik çalıyor mu?
Bu kadar mermiye rağmen kalp atışlarını hissediyorsan helal olsun!
Duvarda post, kalpte kurşun, her şey yerli yerinde!
Ah o eski 'askerlik' günleri, nerede o heyecanlı kurşunlar?