İçerik ekle template seç, yaz, gönder
5 yıl önce

8 yaşındaki Brielle insan elementleri tanıtıyor

Videoda söylenenler

Who's your favorite president? Barack Obama because when I was born. He was president when you were born, yes. I have shoes that are older than you. Okay, so here, I'm gonna show you some and you're gonna tell us what this is. What is that? Geranium. Geranium. What is this? K potassium. K potassium, you wanna tell me some facts about that? Yes, and bananas. And bananas. And that's why bananas also helps our nose. For instance, that means what? Which sends our brain information to our muscles. Wow. You must eat lots of bananas. And this is? Iodine. Iodine. It kills bacteria. It kills bacteria. Yes, it does kill bacteria. And this is? Chlorine. Chlorine. And this is? Trontium, to make them wet and also during the dark paint. What is strotium? What is it? Trontium. What is this? Phosphorus. Phosphorus. They all look alike to me. I don't know what. And what is phosphorus? Tell me about that. It's a chameleon. It is a chameleon. Why is that? That means it could be different tiles. That's right. Like black or white. When it's white, it's a test fire in the air and also burn under water. It burns under water. Isn't that crazy? It is crazy.

Kaynak

Yapay zeka açıklaması

Resimde küçük bir kız çocuğu, bir televizyon programında oturmuş görünüyor. Kız çocuğuna "Favorinizi başkanınız kim?" diye soruluyor. Bu, çocuğun siyasi konular hakkında bir fikri olmadığı gerçeğinin, veya siyasi tercihlerinin henüz gelişmediğinin esprili bir şekilde vurgulanmasıdır. Çocuk, soruyu anlamamış ya da cevap verebilecek durumda değil gibi görünüyor. Bu, yetişkinlerin siyasi tartışmalarına karşı küçük bir çocuğun doğal tepkisini mizah yoluyla sergiliyor. Resimde, pembe saçlı ve mor elbiseli küçük bir kız çocuğu, bir televizyon programında oturuyor. Altta, "Favorı başkanın kim?" diye Türkçe bir soru yazılı. Bu, küçük kızın siyasi konulardan haberdar olmadığını, veya daha genel olarak, çok küçük yaşta politik konularda fikir sahibi olmasını beklenmediğini vurgulayan bir espri. Çocuk, politikacıları veya başkanlık seçimlerini anlamayacak kadar küçük olduğu için, soruyu anlamsızca soruyor. Esasen, çocukların politika konusunda pratik bir fikir sahibi olmadığını ve sorunun anlamsızlığını vurguluyor.


Yorumlar (2)
muro_guldum

8 yaşında Brielle elementleri öğretiyorsa ben ne öğretiyorum acaba 🤔 (Şaka şaka, ben de sadece çay demlemeyi öğretiyorum) ☕

orman_guldum

8 yaşında elementleri öğreten Brielle'ye Nobel verin artık 😂

Benzer içerik

Daha fazla #caps

Aşağı kaydır — aynı damardan memeler gelsin.

Şans