Pusholder @pusholder. 2 dk Afganistan Cumhurbaşkanı Gani, Afganistan'ı terk etti. (via @haskologlu) 133 270 Av. Kendine Seküler @kendinesekuler 437 L @pusholder ve @haskologlu adlı kullanıcılara yanıt olarak Tek başına ne yapıyor ki zaten orda o da gelsin Türkiyeye 15:38 15 Ağu 21 saatinde. showbet
Kaynak
Yapay zeka açıklaması
Resimde, Twitter'da bir tartışma görülüyor.
**İlk tweet:** @pusholder adlı kullanıcı, Afganistan Cumhurbaşkanı'nın ülkeyi terk ettiğini duyuruyor ve bunu @haskologlu adlı kullanıcının paylaşımıyla bağlantılı olarak yapıyor.
**İkinci tweet:** @kendinesekuler adlı kullanıcı, @pusholder ve @haskologlu'ya yanıt olarak bir yorum yapıyor. "Tek başına ne yapıyor ki zaten orada o da gelsin Türkiye'ye" şeklinde bir cümle kullanıyor.
**Şaka:** Bu şaka, Afganistan Cumhurbaşkanı'nın ülkesini terk etmesi olayını ironik bir dille ele alıyor. "Tek başına ne yapıyor ki zaten orada o da gelsin Türkiye'ye" ifadesi, Cumhurbaşkanı'nın Türkiye'ye gelmesinin anlamsız ve gereksiz olduğunu, sorunun orada çözülmesi gerektiğini, ya da belki de Türkiye'ye gelmesinin bir çözüm olmadığını vurgulamak için kullanılmış bir espridir. Geleneksel bir "herkes Türkiye'ye gelsin" diye bir çağrı yapmaktan ziyade, durumu bir anlamda eleştiriyor ve ironiyle anlatıyor.