B Baddies Cehennem @Baddies Ce… maksibet marqo mahcupyan markomahcupyan HERİF BIÇAĞI BOĞAZIMA DAYAMIŞ NASI KÜFÜR EDİYOM VAR YA BIRAK DİYOM BIRAKMIYO SONRA GÖKTEN Bİ KOÇ İNDİ YALANIM VARSA SİKSİNLER AYNEN BÖYLE… RETWEET BEĞENİ 2.932 7.003 17:35-14 Eki 2013 28 Dominuss @ysfblgnn 181 7.288 Takip et @BaddiesCehennem adlı kişiye yanıt olarak Peygamber koça para vermemiş biz niye veriyoruz
Yapay zeka açıklaması
Resimde, Twitter'da bir tartışma örneği görülüyor. @BaddiesCehennem adlı hesap, bir başka kullanıcıya yönelik, "Herif bıçağı boğazıma dayamış nasıl küfür ediyorum var ya bırak diyor..." şeklinde şiddet içeren bir olayı anlatan bir tweet atmış. Daha sonra @Dominuss adlı kullanıcı, "Peygamber koça para vermemiş biz niye veriyoruz?" şeklinde bir yanıt vererek, peygamberle ilgili bir dini referans yaparak, tweetin orijinal içeriğindeki şiddetli durumu, toplumsal bir soruna (koç/para gibi) bağlayarak esprili bir şekilde eleştiriyor. Özetle, @BaddiesCehennem'in şiddetli duruma ilişkin tweet'ine, @Dominuss, toplumsal ve dini konulara ironik bir göndermeyle karşılık veriyor. Joke, dinsel referansa dayalı ironik bir eleştiri.
Bir kullanıcının bıçaklı saldırı anında gökten koç indi iddiasına, diğer bir kullanıcının dini bir referansla verdiği absürt yanıt.