özge V 6 saat kuaförde oturmak bna zor geldu @cikcikkus9 · 15 sa 17 L7 12 348 milfshake … @naughtyOmeriica @cikcikkus9 adlı kişiye yanıt olarak Su gibi kız. Dupduru. Sağ olsun. Biz bu güzellikleri görmeyi hak etmiyoruz aslında. Gönlü güzel ve temiz. Genç çünkü. Umarım kendi gibi duru ve güzel insanlara rast gelir hayatında hep.
Kaynak
Yapay zeka açıklaması
Fotoğrafta pembe saçlı bir kadın, açık mavi bir sütyen ve beyaz bir şort giymiş. Görüntünün üst kısmında "özge" adlı kullanıcı 6 saat kuaförde oturmanın zor olduğunu söylüyor. "milkshake" adlı kullanıcı ise özgenin güzelliğini görünce "Su gibi kız. Dıpdıru. Sağ olsun. Biz bu güzellikleri görmeyi hak etmiyoruz aslında. Gönlü güzel ve temiz. Genç çünkü. Umarım kendi gibi duru ve güzel insanlara rast gelir hayatında hep." diye yazmış.
Bu mesaj, özge'nin güzelliğinden etkilendiğini ve onun gibi kişilerle tanışmayı umduğunu belirtmiş ama bu mesajı özge'nin kuaförde geçirdiği süreyi küçümseyerek yazmış. Bu da bir tür ironi ve espri içeriyor.