varcharian Takip ediliyor @varcharian bugün istanbul'un neden şehir olamadığını anladım. burada hatıra biriktiremiyorsun. ilk defa öpüştüğüm parkın yerine komagene çiğköftecisi açmışlar. önünde durup bakınca usta ‘sarayım mı bi acılı yiğenime’ dedi. 00:25 - 10 Ara 2017
Kaynak
Yapay zeka açıklaması
Fotoğrafta, Twitter'da "varcharian" adlı bir kullanıcının paylaştığı bir tweet görülüyor. Tweet'te, "bugün İstanbul'un neden şehir olamadığını anladım. Burada hatıra biriktiremiyorsun. İlk defa öpüştüğüm parkın yerine Komagene çiğköftecisi açmışlar. Önünde durup bakınca usta 'sarayım mı bi acılı yiğenime' dedi." yazıyor.
Tweet'te, İstanbul'da eski hatıraların yerini yeni işletmelerin aldığını ve eski zamanları hatırlatmanın imkansızlığını esprili bir şekilde dile getiriyor. Şehrin hızla değişen yapısı ve eski yerlerin yenilenmesiyle ilgili bir eleştiriyi de içeren bir gönderme var. Komagene çiğköftecisinin de "saray" olarak adlandırılması, eskinin yerine geçen yeni ve basit işletmeleri ironik bir şekilde gösteriyor.