Orhan Uluca @Orhan_Uluca Ben Sedat Peker'i dinleyen insanların bir tanesinin dahi “vay be” deyip bilmediği bir içerikle karşılaştığını düşünmüyorum. Iki duygu çörekleniyor. Birinci ağızdan dinlemenin yarattığı şaşkınlık ve tüm bu ifşalara rağmen hiçbir şey olmayacağını bilmenin verdiği çaresizlik. 10:59 · 23 May 21 saatinde · Twitter Web App
Kaynak
Yapay zeka açıklaması
Bu fotoğraf, Orhan Uluç'un Twitter hesabından bir tweet içeriyor. Tweet'te, Sedat Peker'i dinleyen insanların, onun anlattığı şeylerin aslında ne kadar "vay be" olduğunu anlayamadığını belirtiyor.
Orhan Uluç, insanların Peker'i dinlerken iki duygu yaşadığını söylüyor:
1. **Şaşkınlık:** Peker'in anlattığı şeylerin vahameti ve beklenmedikliği insanları şaşırtıyor.
2. **Caresızlık:** Peker'in anlattıklarının toplum için aslında hiçbir sonuç doğurmayacağını ve bu durumun bir çeşit çaresizlik hissi yarattığını ifade ediyor.
Tweet'in mizahı, Peker'in anlattıklarının toplumda büyük bir yankı uyandırmasına rağmen, aslında hiçbir şeyin değişmeyeceği fikrinde yatıyor.