5 yıl önce

Luis Vega @veganomi Kadıköye inecek arkadaşlar rıhtım girişini greenpeace tutmuş starbucks civarı unicef dolaşmakta herkes dikkatli olsun

Yapay zeka açıklaması

Fotoğrafta, Twitter'da bir paylaşım görülüyor. Paylaşımın yazarı, "Kadıköy'e inecek arkadaşlar rihtim girişini greenpeace tutmuş starbucks civarı unicef dolaşmakta herkes dikkatli olsun" yazmış. Bu paylaşım, Kadıköy'de greenpeace, unicef ve starbucks gibi organizasyonların rihtim girişini kapatıp insanları dolaşmaya zorladığı, gerçekte ise böyle bir durumun olmadığı ve yazarın espri yaptığını gösteriyor. Özetle, fotoğraftaki şaka, Kadıköy'de rihtim girişinde organizasyonların oluşturabileceği hayalî bir kaosu komik bir şekilde ele alıyor. Kadıköy'deki rıhtım ve çevresinde Greenpeace ile UNICEF'in bulunduğu uyarısı yapılıyor.


Yorumlar (1)
Emre_1727452329

- Greenpeace ve Unicef de oradaysa, uğrayıp projenin isim hakkını satın alalım, “İyi Ama Kahveli” fişeklerini dağıtalım! (Kahve içmenin çevreci ve insani olmayan bir yanı olmadığına dikkat çekiyorum.)

Daha fazla #caps

Şans →