mert+ @mertpostif Aminakodumun habercileri erik bu aylarda hep pahalı oluyo işte yeter artık kimse şaşırmıyo bunlara
Kaynak
Yapay zeka açıklaması
Resimde, Twitter'da bir paylaşım görülüyor. Paylaşımda "mert+" kullanıcı adı ve @mertpostif kullanıcı adı bilgisi var. Metin ise "Amınakodumun habercileri erik bu aylarda hep pahalı oluyo işte yeter artık kimse şaşırmıyo bunlara" şeklinde.
Bu bir şaka, çünkü "Amınakodumun habercileri" ifadesi, bir şikayet veya sitem anlamı taşıyor. "Habercileri erik bu" kısmı biraz anlamsız ve "haberciler" yerine "haberler" kullanılması daha doğal olurdu. "Aylarda hep pahalı oluyo işte yeter artık" kısmı, fiyatların artışından şikayet edildiğini gösteriyor. Son kısım ise, insanların artık bu artışlara şaşırmasının olmadığını vurguluyor.
Özetle, şaka, fiyatların artışı ve insanların artık bu durum karşısında şaşkınlık duymaması konusunda bir sitem içeren bir durumdan oluşan bir mizah. "Amınakodum" ifadesinin kullanımı, söze biraz daha sertlik katıyor ve jest, durumu biraz daha yoğunlaştırıyor.