Metin sadece 'Kaynak' kelimesinden oluşmaktadır.
Kapak görseli açıklaması
Bu görselde, "Fatalfamine" kullanıcı adını kullanan bir kişinin Twitter (yeni adıyla X) platformunda paylaştığı kısa bir tweet yer alıyor. Kullanıcı sadece "Twitter the only place" (Twitter tek yer) yazmış.
Espri Şudur:
Bu tweet, aslında yarım bırakılmış veya bağlamı dışarıdan bilinen bir espriye dayanıyor. Genellikle internet kültüründe bu tür paylaşımlar, "Twitter, [şunu yapabileceğimiz/şunu söyleyebileceğimiz] tek yer" gibi bir cümleyi tamamlamayı bekler.
Ancak burada espri, cümlenin yarım bırakılması ve kullanıcıların bu boşluğu kendi kafalarında veya yorumlarda doldurması üzerine kuruludur. Ayrıca, bu tür kısa ve anlamsız gibi görünen paylaşımlar, platformun bazen kaos dolu veya tuhaf bir ortam olduğu gerçeğiyle dalga geçmek için de kullanılır. Yani kullanıcı, "Twitter'da sadece bizim gibi garip insanlar var" veya "Twitter, burada her türlü saçmalığın yapılabildiği tek yer" demek istiyor ama bunu bilerek eksik bırakıyor.
Yapay zeka açıklaması
Video, Twitter üzerindeki absürt tartışmaları eleştiren bir tweeti gösteriyor. Esprinin kaynağı, 'yeni doğan bebeklere vurmanın kötü olduğu' gibi çok bariz bir konuda bile insanların nasıl fikir ayrılığına düşebileceğini ve bu saçmalığı vurgulayan 'Newbornbabypuncher' adlı kullanıcı adıdır.