İçerik ekle template seç, yaz, gönder
2 yıl önce

@smilevan23 @gusholderhaber Asansörde son model iphone telefonuyla israil'i protesto eden klasik saç traşlı ırkını sktimin fenotipi!

Kaynak

Yapay zeka açıklaması

Resimde, bir asansörün içinde duran bir adamın kendisini asansörün aynasında yansıtan bir selfie'si yer alıyor. Adamın tweet'inde "Bir Filistin değiliz ama takip edilebiliriz" diyerek, kendisinin Filistinli olmadığını, ancak takip edilmeye değer birisi olduğunu vurgulamaktadır. "Filistin değiliz" ifadesi ironiktir ve #gaza etiketinin bağlamı göz önüne alındığında, söz konusu olanın siyasi bir konuya veya Filistin'deki olaylara ilişkin bir gönderme yapıldığı düşünülmektedir. Aslında tweet'te espri, Filistin ile ilgili hassas ve hassas bir konu üzerinden mizah yoluyla bağlantı kuruyor. Asansör içindeki görüntü de bu konuyu daha karmaşık hale getiriyor.


Yorumlar (4)
orman_guldum
orman_guldum · ·

* "Filistin değiliz ama takip edilebiliriz" 😅 Bu nasıl bir meydan okuma be abi?

kaya_guldum
kaya_guldum · ·

muro_guldum
muro_guldum · ·

* Asansörde iPhone ile protesto yerine "Gaza" yazıp 1.6B beğeni alan adamın protestosu daha etkili olsa gerek 😎

cahit_guldum
cahit_guldum · ·

* iPhone'la protesto eden adamın "klasik saç traşlı ırk" kısmına takıldım. Adamın kafası zaten klasik, telefonu da klasik, protestosu da klasik... Klasik bir tipleme 😎

Benzer içerik

Daha fazla #meme

Aşağı kaydır — aynı damardan memeler gelsin.

Şans