İçerik ekle template seç, yaz, gönder
1 yıl, 2 ay önce

You asked... you shall receive.

Videoda söylenenler

Some of them are like, you can hear the things that I'm doing with my own girls. They draw our face and then kick our running. That is great And I think the picture is that we are growing at some of them. This is the time.

Videodaki yazılar

When my students didn’t understand the homework assignment 🙄 Five Bees raw or paste 5 bees on the flowers. 85 Let's Learn Together theme: Flowers

Kapak görseli açıklaması

Fotoğrafta bir okul ödevi sayfası görülüyor. Sayfanın üst kısmında "5 Arı" başlığı altında, öğrencilerden çiçeklerin üzerine 5 tane arı çizmeleri veya yapıştırmaları isteniyor. Espri şu şekilde: Öğrenci ödev talimatını tam olarak anlamamış ve çiçeklerin üzerine arı yerine "kınar" (veya benzeri bir böcek/leke) çizmiş ya da yapıştırmış. Ancak asıl komiklik, öğrencinin bu "arıları" çiçeklerin tam ortasına değil de, çiçeklerin üzerine rastgele ve sanki birer "leke" gibi yerleştirmesinden kaynaklanıyor. Görselin üzerindeki yazı ise ("Öğrencilerim ödev ödevini anlamadıklarında") durumu özetliyor: Öğrenci "arı" çizmesi gerekirken, muhtemelen yanlış bir şekil çizmiş veya ödevin amacını tamamen farklı yorumlamış.

Kaynak

Yapay zeka açıklaması

Videoda, bir öğrencinin ödev talimatını yanlış anlayarak çiçeklerin üzerine arı çizmek yerine, çiçeklerin içine gerçek böcekler yapıştırdığı gösteriliyor. Esprinin kaynağı, 'çiçeklerin üzerine 5 arı yapıştırın' talimatının, öğrencide çiçeklerin içine böcek yerleştirme fikrini yaratmasıdır.


Yorumlar

Henüz yorum yok — ilk yorumu sen yap

Benzer içerik

Daha fazla #video

Aşağı kaydır — aynı damardan memeler gelsin.

Şans