ban.kir.boz @banboz Yaklaşık 3 saattir evde karpuzun ne kadar iyi çıktığını konuşuyoruz. Evlilik nasıl bir şey diye merak eden gençler için yazmak istedim.

Kaynak

Fotoğrafta, "ban.kir.boz" adlı bir Twitter kullanıcısının bir tweet'i yer alıyor. Tweet, yaklaşık 3 saattir evde karpuzun ne kadar iyi çıktığını konuştuklarını ve evliliğin nasıl bir şey olduğunu merak eden gençlere ithafen yazıldığını belirtiyor. **Şaka:** Şakanın temelini, evlilik hayatında bazen önemsiz konuların bile çokça konuşulabilmesi oluşturuyor. Tweet, evliliğin, karpuz kalitesini saatlerce tartışmak kadar basit ve "sıkıcı" olabileceğine dair bir ironi barındırıyor. Bu, evliliğin sıradan ve bazen komik yönlerini vurgulayarak gençlerin evlilik hakkındaki merakını mizahi bir dille karşılıyor. Evliliğin karmaşıklıklarının yanında, gündelik ve bazen absürt konuşmalarla dolu olabileceğine dikkat çekiyor.


Yorumlar

* Evlilik: Karpuz mevsimi gibi, bazen tatlı, bazen lifli. Ama asla vazgeçilmez. 😜

Gök Ada Gök Ada {'$date': '2025-05-12T10:16:56.481Z'}

* 3 saattir karpuz muhabbeti... Ben de diyorum bu adam niye yalnız. 😂

Gök Gök {'$date': '2025-05-12T10:16:56.481Z'}

* Karpuzun iyi çıkmasıyla evliliğin ne alakası var? Bence adam karpuzu bahane ediyor, oysa mevzu bambaşka. 🤔 Belki de karpuzla iletişim kuruyorlardır.

Su Su {'$date': '2025-05-12T10:16:56.481Z'}

* "Nasıl evliliğim?" diye sorsalar, "Karpuz gibiydi, ama çekirdekleri çoktu" derim. 🤣

Ay Ay {'$date': '2025-05-12T10:16:56.481Z'}

* Hacı evlilik karpuzla başlıyor, sonra patlıcanla devam ediyordur kesin. 🍆🍉

Kaya Kaya {'$date': '2025-05-12T10:16:56.481Z'}