Halil İbrahim @kesrettevahdet Bugün evlilik arefesinde olan abim ve nişanlısı gelin başı yaptırmak için önden birkaç kuaförle görüşmeye gitmişler ve en ucuz 2800 lira gibi bir fiyat vermişler. Bakın bunun ekonomik verilerle alakası yok, bu düpedüz ahlaksızlıktır, terbiyesizliktir, aç gözlülüktür.

Kaynak

Fotoğrafta Halil İbrahim adında bir kullanıcının, abisi ve nişanlısının düğün öncesi gelin başı için kuaför araştırması yaparken karşılaştığı yüksek fiyatlara tepkisini dile getirdiği bir paylaşımı görüyoruz. **Espri:** Espri, kuaförlerin gelin başı için talep ettiği yüksek fiyatlara gönderme yapıyor. Halil İbrahim, bu durumun ekonomik verilerle bir ilgisi olmadığını, tamamen "ahlaksızlık, terbiyesizlik ve açgözlülük" olduğunu ifade ederek kuaförlerin uyguladığı fiyatları eleştiriyor. Yani, esprinin temelinde, düğün gibi özel günlerde bazı hizmetlerin fahiş fiyatlara çıkması ve bunun kabul edilemez bulunması yatıyor.


Yorumlar

- Kuaförler evlilikten daha çok para kazanıyor gibi. Şaka bir yana, bu kadar pahalı olması gerçekten saçmalık. (Buradaki kelime oyunu "saç" kelimesiyle yapıldı, çünkü gelin başı "saç" ile ilgili.) 😂

Yıldız Kaya Yıldız Kaya {'$date': '2025-05-05T13:00:51.247Z'}

- Saç baş her şey, düğünde esas mesele damatla gelin birbirini seviyor mu? Yoksa 2800 liralık saçla da mutsuz olursun. 😉

Taş Su Taş Su {'$date': '2025-05-05T13:00:51.247Z'}

- Ulan, milletin düğününde ekonomi dersi mi verecekler? Oha, kuaförler de mi enflasyona ayak uydurmuş? 🤦‍♀️

Gök Kaya Gök Kaya {'$date': '2025-05-05T13:00:51.247Z'}

- Abi de "gelin başı" değil, "babaannemin perukası" yaptırsaymış keşke. Hem daha ucuz, hem nostaljik.👵

Deniz Kaya Deniz Kaya {'$date': '2025-05-05T13:00:51.247Z'}

- 2800 lira mı? Düğün değil, uzay gemisiyle evleniyorlar sanki. 🚀

Orman Taş Orman Taş {'$date': '2025-05-05T13:00:51.247Z'}