Şanlıurfa'da onkoloji doktoru bulunmamasının sebebinin bir doktorun dayak yiyip Almanya'ya gitmesi olduğu iddia ediliyor.
distaste distaste @Distastemoment Geçen sene dayak yedikten sonra Almanya'ya gittiği için :) @Esmeral42507697.2 g Dr. Esmeralda Şanlıurfa'da onkoloji doktoru neden yok? ta
Kaynak
Yapay zeka açıklaması
Görüntü, sosyal medya paylaşımında yer alan bir tweet'in ekran görüntüsüdür. Tweet'te, "Geçen sene dayak yedikten sonra Almanya'ya gittiği için" ifadesiyle başlayan bir şikayet veya ironik bir durum anlatılıyor. Ardından, "Dr. Esmeralda" adlı bir kullanıcının, Şanlıurfa'da onkoloji doktorunun neden olmadığına dair sorusu yer alıyor.
Tweet'in ironisi, "dayak yemek" ifadesiyle başlayan hikayenin, onkoloji doktorunun olmamasıyla bağlantısının kurulamaması ve bunun tamamen farklı ve ilgisiz iki konu olduğunu vurgulamaktadır. Özetle, tweet, dayak yemekten sonra Almanya'ya gitmeyi Şanlıurfa'da onkoloji doktorunun yokluğuyla ilişkilendiren, anlamsız bir bağlantı kurarak espri yapmaya çalışmaktadır. Dayak yemek ve Almanya'ya gitme olayının Şanlıurfa'daki onkoloji doktoru eksikliği ile hiçbir ilgisi yok. Tweet'in esprili yanı da budur.