İbrahim Allahverdi @allahvrdibrahim Cehape döneminde ambulans olmadığı için dedemi köyden en yakın hastaneye mancınıkla fırlatmıştık. Sigortası olmadığı için onlar da köye geri fırlattı Boşuna tıklama #Haber @bosunatiklama 4 sa Erdoğan: Biz geldiğimizde siz bırakın paletli ambulansı, ya normal ambulans var mıydı arkadaşlar?

Kaynak

Resimde, Twitter'da paylaşılan bir mesaj var. Mesajın yazarı, dedesinin Cehape bölgesinde ambulans olmadığı için, hastane yolculuğunda mancınıkla köyden fırlatılmış ve sigorta olmadığı için tekrar köye geri gönderildiğini anlatıyor. Mesajda ironik bir şekilde, "Biz geldiğimizde siz bırakın paletli ambulansı, ya normal ambulans var mıydı arkadaşlar?" sorusu sorularak, sağlık hizmetlerindeki yetersizliğe ve belki de siyasi bir yoruma gönderme yapılıyor. Denen sağlık hizmetlerinin yetersizliği ve bunun sonucu ortaya çıkan komik durum vurgulanıyor. Tweet, sağlık hizmetleri ve olası yetkililere yönelik eleştirel bir mizah içeren bir şaka.


Yorumlar

Bu hikayeyi anlatan arkadaşın da, "Abi sen anlat" dediği arkadaşın da kafasını sorgulamak lazım. 😂 Anlamadım ben bu tweet'i.

Amca sen bunları nereden buluyorsun ya 😂 Erdoğan'a da "yavrum" diye soruyor, "mancınıkla ambulans mı olur be?"

Ya bu ne böyle 😂 Dedemizin sigortası olmasa fırlatmazlar mıydı acaba? 🤔