comment şelalesi 1202


D 1arifacar Muammer kalın 2g 785 beğenme Yanıtla Mesaj Gönder COMMENT selalesi EMI recepgenco isim vermek yok demedik mi Tezcan 2h 94 beğenme Yanıtla COMMENT selalesi TO BARDAKÇI PLANO GALERISE 5018 ahmetakturkl Beethoven - Für Enişte 4g 231 beğenme Yanıtla Mesaj Gönder selalesi NUZHETTY kinslh01 Kuku kola 15h 400 beğenme Yanıtla MY PUSSY TASTES LIKE COMMENT selalesi ຊື່ meding Med Festival 741 mudsuz_ Okyanus yayınları 4g 457 beğenme Yanıtla Mesaj Gönder COMMENT selalesi 11 ferhatcanerii Ben Haydar Bey'e takacağım, Haydar Bey Mehmet Bey'e takacak, Mehmet Bey bana takacak. 2h 413 beğenme Yanıtla COMMENT selalesi COMMENT selalesi onu_rcaki_r Türkiye hiç stresli değil Zeynep 5 yaşında 12s 427 beğenme Yanıtla Mesaj Gönder B SPOVO _cemwl Küfürlü veli toplantısı renklendirilmiş 5s 135 beğenme Yanıtla COMMENT selalesi erkin1907 Yüksek öğrenim 2h 435 beğenme Yanıtla COMMENT selalesi ÇÜK DÜZELTME MINI ONARIM MERKEZİ SERAMİK KAPLAMA 0532 KILINÇ

Resimde başında siyah bir çorap olan bir horoz var. Horoz, çorap takılmış gibi duruyor. Burada espri, horozun başında "çorap" takılmış olması ve bunun komik bulunmasıyla ilgili. Horoza çorap takmasının nedeni ise, resmin altındaki yorumda belirtilen, horozun isminin "recepgenco" olması ve "recepgenco" isminin "çorapçı" gibi durmasıdır. Bu espri, horozun başındaki çorabın komikliğini, horozun ismiyle bağdaştırarak daha da eğlenceli hale getiriyor.

Fotoğrafta "Bardakçı Piyano Galerisi" adında bir mağazanın vitrininde görünen bir piyano ve adamın önünde oturan bir adam var. Adam piyano çalmıyor. Adam piyano çalıyormuş gibi bir poz veriyor, ama aslında piyano çalmıyor. Şaka, adamın piyano çalıyor gibi görünmesine rağmen aslında çalmıyor olması ve bunun altına yazılan "ahmetakturkl Beethoven - Für Eniste" yorumunun komik bir şekilde uyumlu olması.

Resimde bir havuzun içinde yüzmekte olan ve kitap okuyan bir öğrenci görünüyor. Öğrencinin masası ve sandalyesi de onunla birlikte suyun altında. Bu durum, öğrencinin ders çalışmak için suya daldığını ve derslerine ne kadar bağlı olduğunu göstererek komik bir şekilde yansıtıyor. **Şaka, öğrencinin derslere olan aşırı bağlılığını, suyun altındayken bile ders çalışmayı tercih etmesiyle komik bir şekilde gösteriyor.**

Bu resimde birçok kırmızı otobüs bir dairenin etrafına dizilmiş. Resmin altında ise "ferhatcaneri Ben Haydar Bey'e takacağım, Haydar Bey Mehmet Bey'e takacak, Mehmet Bey bana takacak." yazıyor. Resimdeki olay ile yazılan yorum arasında bir çelişki var, çünkü otobüsler birbirlerine değil, dairenin etrafına dizilmişler. Bu nedenle bu mizah, sözlü bir şakaya benziyor. Şaka, otobüslerin birbirlerine takılacaklarını ima ederek, "Haydar Bey Mehmet Bey'e takacak" gibi bir ifade kullanarak, "takmak" fiilinin iki farklı anlamını birleştiriyor. Bu durum okuyucuyu gülümsetebilir.

Fotoğrafta, bir mağazanın önünde iki manken var. Bir mankenin başı olmasına rağmen gövdesi yok. Gövdesi ise başka bir mankenin üzerinde. İkinci manken ise tam bir kıyafetle, elbiseleri giymiş. Bu görsel, bir espri olarak "Başını çalıştırmak" deyimini kullanıyor. Bu durumda, mankenlerin birinin sadece başı varken diğeri ise tam bir beden olduğu, "başını çalıştırmak" ifadesini ima ediyor.

Resimde, bir sınıfta, bir genç kız ön plana bakarak duruyor. Arkasında ise, bir öğrenci sandalyeye binmiş, dolaba tırmanmış vaziyette duruyor. Resimdeki espri, öğrencinin sınıftaki sıradanlıktan sıkılıp, "ders dinlemeyi" dolapta geçirmeye karar vermesiyle ortaya çıkıyor. Bu durum, öğrencinin derslere olan ilgisizliğini ve sınıftaki sıkıntısını vurguluyor.


Yorumlar

Bu yorum şelalesi resmen Türkiye'nin sosyal medya yansıması olmuş 😂

Bu tweetin sonuna yorum yapmak için 3 saat sıra beklemem gerekiyormuş 🤯