Ahmet Berat @aberat_ipek Kız kardeşimi (6) okula bırakıyorum. Tam ayrılırken avcunu uzattı öper misin dedi öptüm. Akşam annem neden istediğini sormuş. Sizi özleyince üzülmemek için gözümü kapatıp avcuma yaslaniyorum demiş. Kız her sabah neler yaşıyomuş, ben osıra eve geçip uykuma devam etme derdindeyim. ÖÖ 1:05 1 Eki 2022. 315 Retweet 217 Alinti Tweetler 39,4 B Beğeni

Kaynak

Fotoğrafta Twitter'da Ahmet Berat isimli bir kullanıcının paylaştığı bir tweet görülüyor. Tweet'te kız kardeşini okula bırakırken onun avucunu öpmesini istediği, daha sonra annesinin bunu neden istediğini sorduğu ve bu nedenle kız kardeşinin üzgün olmasını engellemek için onun avucuna yaslanıp uyuması gerektiği anlatılıyor. Burada yapılan espri, Ahmet Berat'ın kız kardeşinin üzgün olmasını önlemek için onunla ilgileneceğine dair bir şaka. Annesinin sorusu ve Ahmet Berat'ın verilen tepki arasındaki zıtlık espriyi oluşturuyor.


Yorumlar

* Aferin kızıma, ne kadar duygusal, ne kadar zeki. 😂 (Bu tweet'in espri kısmı, kız çocuğunun büyük bir duygusal yoğunluk yaşarken bunu komik bir şekilde ifade etmesi. Tweet sahibinin "uykuma devam etme derdindeyim" sözüyle kontrast oluşturuyor.)

* Kız çocuklarının dünyası büyüleyici. 😎

* Çocuk senden daha iyi duygularını ifade ediyor, ne diyim 😂

* Valla 6 yaşında çocuğun psikolojisiyle oynamak çok tehlikeli. Adam gibi söyleyebilirdin "Beni özledin mi?" diye 🤔

* O değil de 6 yaşında kız çocuğu "gözümü kapatıp avcuma yaslanıyorum" demesini nasıl öğrendi 🤔

* Eyy kız çocuğuna bak, sen nasıl bi taktiksin öyle🤯