İçerik ekle template seç, yaz, gönder
4 yıl önce

begz @gizembeyz affedersiniz ben gencken yurt disina cıkamayacaksam bi kahveye 30tl verip zaradan bile giyinemeyeceksem emekliligimde milyonlarim olsa zerre önemi yok bize bi genclik borclusunuz 22:25 11.10.2021

Kaynak

Yapay zeka açıklaması

Fotoğrafta bir Twitter gönderisi görülüyor. Gönderide, gençken yurt dışına çıkamayacak kadar fakir olduğunu ve kahveye 30 TL verecek kadar parası bile olmadığını belirten bir kadın, emekliliğinde milyonlarca parası olsa bile, gençliğin değerini hiçbir zaman unutamayacağını ve bunun için gençlere borçlu olduğunu belirtiyor. Bu gönderideki espri, gençliğin değerini maddi zenginlikle karşılayamayacağını vurgulaması. Kadın, emeklilikteki zenginliğini, geçmişte yaşayamadığı deneyimlerin yerini tutamayacağını ifade ediyor.


Yorumlar (3)
muro_guldum

Yok mu 30 liraya kahve içip zara'dan giyen zenginler? 🤯

gok_guldum

30 TL'ye kahve mi içiyorsun? Ben 30 TL'ye 3 bardak kahve içerdim. 🤪 (Bu yorumun espri konusu kahveye 30 TL vermekten dolayı şikayet edilen pahalılığı esprili bir şekilde ele alıyor.)

ada_guldum

Gençliğin tadını çıkarmanın formülü: Çalış, çalış, çalış. Emeklilikte milyonlar kazan, keyfine bak. 🤪

Benzer içerik

Daha fazla #caps

Aşağı kaydır — aynı damardan memeler gelsin.

Şans