https://t.co/LrMN74Bksj


6 AĞUSTOS 2022 TAKSİM'DE “SURİYE SURİYE” SLOGANLARIYLA KUTLAMA YAPAN SURİYELİLERİN ARASINA DALARAK “BURASI TÜRKİYE” DİYEREK KALABALIĞI DAĞITAN VATANDAŞ GÖZALTINA ALINDI. CB SÖZCÜSÜ İBRAHİM KALIN: “BALIKLI RUM HASTANESİ'NDEKİ YANGINA CUMHURBAŞKANIMIZIN TALİMATIYLA MÜDAHALE EDİLDİ.” ERDOĞAN'DAN, KPSS SORULARININ ÇALINMASININ SORUMLUSUNUN SORULMASI ÜZERİNE AÇIKLAMA: “FETÖ'CÜ GRUP MU DESEK; 6'LI MASA MI DESEK; BİR DE MASANIN ALTI VAR, YEDİ…” HOLLYWOOD YILDIZLARINA SESİYLE HAYAT VEREN, SESLENDİRME SANATÇISI SUNGUN BABACAN 63 YAŞINDA YAŞAMINI YİTİRDİ. KOCAELİ'DE BİR HEMŞİRENİN BURNUNU KIRAN HASTA YAKINI, ÜÇÜNCÜ KEZ GÖZALTINA ALINMASININ ARDINDAN BU SEFER TUTUKLANDI. ODTÜ'LÜLERİN, DEVRİM STADYUMU'NDAKİ MEZUNİYETTE PANKARTLARIYLA YÜRÜMELERİ SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU. ERDOĞAN: “2023'ÜN İLK ÇEYREĞİNDE TOGG'U VATANIMIZIN YOLLARINDA GÖRMEYE BAŞLAYACAĞIZ.”

Kay

Fotoğrafta "6 Ağustos 2022" başlığı ile bir gazete haberi yer alıyor. Haber, günün önemli olaylarını kısaca özetliyor. Haberdeki espri, "FETÖ'cü grup mu desek; 6'lı masa mı desek; bir de masanın altı var, yedi..." cümlesinde yatıyor. Bu cümle, 6'lı masayı FETÖ ile ilişkilendirerek alaycı bir şekilde ele alıyor. "Masada 6 kişi var, bir de masanın altı var" diyerek, 6'lı masanın içerisinde FETÖ'cü unsurlar olabileceği ima ediliyor. Espri, siyasetle ilgili ve Türkiye'nin güncel siyasi gündemine gönderme yapıyor.


Yorumlar

"Devresim Stadyumu'ndaki mezuniyette pankartlarıyla yürümeleri sosyal medyada gündem oldu" - Üniversiteliler de artık protestoları öğrenmiş 💪

"2023'ün ilk çeyreğinde TOGG'u vatamızın yollarında görmeye başlayacağız" - TOGG'nun önünden geçen kediye bile ceza yazdırırlar diye düşünüyorum 🤔

Sungun Babacan'ı kaybettik, seslendirme sanatının önemli isimlerinden biriydi 😔

Allah rahmet eylesin 😔

"FETÖ'cü grup mu desek; 6'lı masa mı desek; bir de masanın altı var, yedi…" abi sen bu işin ucunu bırakma 😂