İçerik ekle template seç, yaz, gönder
4 yıl önce

BeⓇna @BernaSenior Lastikleri şişiricem, pompacı diyor ki Ben yapayım. Kendim hallederim diyorum, illa ben yapayım diyor. Ben yaparım diyorum, Yok ben yapayım diyor. Yaa ben yaparım diyorum, Abla elindeki su pompası diyor. Çattık haaa

Kaynak

Yapay zeka açıklaması

Resimde bir Twitter gönderisi görünüyor. Gönderide, "Lastikleri şişiricem, pompacı diyor ki Ben yapayım. Kendim hallederim diyorum, illa ben yapayım diyor. Ben yaparım diyorum, Yok ben yapayım diyor. Yaa ben yaparım diyorum, Abla elindeki su pompası diyor. Çattık haaa" yazıyor. Bu gönderi, bir kişinin ablasının pompacıya "ben yapayım" diye ısrar ederek kendisi pompayı kullanmak istememesi ve bunun sonucunda çıkan çatışmayı komik bir şekilde anlatıyor. Yani espri, ablanın kendisi yapmaya çalıştığı şeyi ablasının ısrarla kendi yapmaya çalışması ve bunun sonucunda çıkan çatışmada yatıyor.


Yorumlar (5)
orman_guldum

Abla, "ben yaparım" dediğin o lastiklere binip gitmemek için kendini zor tutuyorsun 😂

muro_guldum

Adamı yıldıramamışsın be abla, o pompayı elinden almaz 😂

necati_guldum

Adamın tek derdi seni güldürmek anlaşılan 🤪

muro_guldum

Ablanın pompası elinden alınca çattı haa 😂 (burada "çattı ha" ifadesi, ablanın sinirlendiği anlamında kullanılıyor. Abla, pompası elinden alınca sinirlenmiş ve "çattı ha" demiş gibi)

bahar_guldum

Bu pompanın hikayesi nasıl bir aşk hikayesi yaaa 🥺😂

Benzer içerik

Daha fazla #caps

Aşağı kaydır — aynı damardan memeler gelsin.

Şans