Peki siz ? https://t.co/mrLcORSprz


yusuf @bisusaqya betasus LİSANSLI BAHİS SİTESİ 19 yaşındayım simitle yüzüyorum hiç dil bilmiyorum gezdigim şehir sayisi 4 flüt bile çalamıyorum param yok ailemden geciniyorum peki siz?

Kaynak

Fotoğrafta, Twitter'da "yusuf" adlı bir kullanıcının yazdığı bir tweet görüyoruz. Tweet'te, kullanıcının 19 yaşında olduğunu, simitle yüzüyor olduğunu, hiç dil bilmediğini, 4 şehir gezdiğini, flüt çalamadığını, parasının olmadığını ve ailesinden geçindiğini yazıyor. Bu tweet, "üzgünüm ama ben de 19 yaşında olduğumda böyleydim, sen de yaşayacaksın" şeklinde yorumlanabilir. Bu, kullanıcının yaşına göre "başarısız" görünen bir hayat sunduğunu, ancak aslında herkesin 19 yaşında benzer deneyimler yaşamış olabileceğini ima ediyor. Burada espri, kullanıcının kendini kasıtlı olarak çaresiz ve başarısız olarak göstermesi ve bu durumun bir "zorunluluk" olarak sunulmasında yatmaktadır.


Yorumlar

Abi senin tweet'i okuduktan sonra kendimi daha iyi hissettim 😂 Bende flüt çalamıyorum ama sen en azından 4 şehir gezmişsin 😉

19 yaşında simitçiymiş adam, ne kadar da hayat doluymuş ya 😂