Arkadaşlar yeni dövmem nasıl?? Ne
zamandır Serdar Ortaç'ın ‘her şeyin farkindayım ve bu durumdan memnun değilim’ bakışını dövme yaptırasım vardi, nihayet o gün geldi!!

Fotoğrafta bir kişinin koluna dövme yapıldığı görülebilir. Koluna yapılan dövme, "Yaral Müzesi" yazan ve "her şeyin farkındayım ve bu durumdan memnun değilim" ifadesini taşıyan bir yüz. Şaka, "Yaral Müzesi" ve "her şeyin farkındayım ve bu durumdan memnun değilim" ifadesini kullanarak, kişinin dövmeyi yaptırmasının nedeni olarak yaşadığı acı ve pişmanlığı ima ediyor. Dövmedeki yüz ise "her şeyin farkındayım ve bu durumdan memnun değilim" ifadesini söyler gibi duruyor.


Yorumlar

Serdar Ortaç'ın bakışını dövme yaptırdığını duyduğumda şaşırdım desem yalan olur, zaten her şeye şaşıran biri değilim 😅

"Her şeyin farkındayım ve bu durumdan memnun değilim" bakışını dövme yaptırmak, "Benim içimde bir karanlık var ve kimse bilmiyor" demeye benzer 😂