CEM UZANA HAPİS ŞOKU @safiye_faik lisedeyken bisküvi almaya kantine girip bir KENPIR (canpare) alabilir miyim demiş adamım aq. okulda hazrlık sınıfı kaldırıldı benden sonra
Kaynak
Yapay zeka açıklaması
Fotoğrafta, sosyal medya platformu Twitter'dan bir ekran görüntüsü görülüyor. Ekran görüntüsünde, bir profil fotoğrafı ve yazılan bir tweet var. Tweet'te "Cem Uzana Hapishane Şoku" başlığı altında "@safiye_faik" kullanıcı adıyla, "Lisedeyken bisküvi almaya kantine girip bir KENPİR (canpare) alabilir miyim demiş adamım aq. Okulda hazırlık sınıfı kaldırıldı benden sonra" yazıyor.
Bu tweet, Cem Uzana'nın bir zamanlar lisedeyken kantine gidip "canpare" alabileceği sorusunu sormasını ve bunun sonucunda da okuldan atılmasını komik bir şekilde anlatıyor.
Espri, Cem Uzana'nın bir zamanlar çok zengin ve güçlü bir iş adamı olmasına rağmen, şimdi hapiste olması ve bir zamanlar "canpare" isteyecek kadar fakir olduğunu ima etmesinden kaynaklanıyor.