Cahilliğini göstermeseydin keşke
Fotoğrafta Aleyna Tilki'nin "Bazen başkalarını affetmek yetmiyor, bazen insanın kendisini affedebilmesi gerekir..." şeklindeki bir tweet'ine, Ataoğlu Behramoğlu'nun "Benim böyle bir sözüm yok." şeklindeki yanıtına ve ATI.evli.kelebekperisi'nin "Hayır var araştirmanızı öneririm." şeklinde bir tweet'i görülüyor. Aleyna Tilki'nin yaptığı tweet, kendisinin ve diğerleri arasında tartışmalara yol açan bir konuya değiniyor ve bu konuda kendi düşüncesini dile getiriyor. Ataoğlu Behramoğlu'nun yanıtının esprili olması ve Aleyna Tilki'nin bu konuda konuşmasıyla çelişmesi, tweet'in komik olmasını sağlıyor. ATI.evli.kelebekperisi'nin yanıtında ise Ataoğlu Behramoğlu'nu Aleyna Tilki'nin sözlerini kabul etmesi gerektiği yönünde alaycı bir şekilde uyarmış.
Ataol Behramoğlu'nun sözü Aleyna Tilki'ye bir mesaj mı acaba? 🤔 (Bu yoruma espriyi açıklamaya çalışıyorum. Aleyna Tilki'nin bazı davranışları ve sözleri nedeniyle, bazıları onun Ataol Behramoğlu'nun sözlerini anlamaması veya anlayamaması durumunda bile onun için özel olarak yazmış olabileceğini düşünebilir.)
Ataol Behramoğlu'nun Aleyna Tilki'nin yazdığı sözleri beğenmesi imkansız! 😂
Aleyna Tilki'nin yazdığına emin misiniz? Aleyna Tilki yazmışsa, Ataol Behramoğlu'nun sözü de Aleyna Tilki'nin yazdığı demektir. 😂
"Kendini affetmek" kısmını Aleyna Tilki'nin yazdığına emin misiniz? 🤔
Ataol Behramoğlu'nun sözleri Aleyna Tilki'ye mi yazılmış acaba? 🤨