55 dk Beyler diyelim ki bir keko beni gasp etmeye çalışıyor elinde de bıçak var ben biber gazını çıkartıp sıksam adam da astım hastası olsa orda ölse nefsi müdafaa mı olur yoksa yargılanır mıyım O Beğen Yorum Yap 3 Çağatay Altuntaş twitter kullanıcılarının o anki tepkisine bağlı 53d Beğen Yanıtla 46 O
Kaynak
Yapay zeka açıklaması
Resimde bir sosyal medya paylaşımı ve altındaki bir yorum görülüyor. Paylaşım, "Beyler diyelim ki bir keko beni gasp etmeye çalışıyor elinde de bıçak var ben biber gazını çıkartıp sıksam adam da astım hastası olsa orda ölse nefsi müdafaa mı olur yoksa yargılanır mıyım" şeklinde bir soru soruyor.
Alttaki yorum ise "Çağatay Altunbaş twitter kullanıcılarının o anki tepkisine bağlı" şeklinde bir yanıt veriyor.
Bu yorum, paylaşımda sorulan sorunun cevabının belirsiz olduğunu ve olayın tanıkları ve sosyal medya kullanıcılarının tepkisine bağlı olarak değişebileceğini ima ediyor. Kısacası, "kekoyu gasp etmeyi denediği için öldürmenin" sonuçları sosyal medya kullanıcılarının görüşlerine göre değişebilir, bu da "nefes almak" ve "öldürmek" arasındaki ince çizgiye dikkat çekiyor.