Coşkun @Coskundavulco … Ulan sınavda bir cocuk vardı kalemleri bölüp 4 kalem yaptı bütün uçlarını açtı. Biz kimlerle rakibiz. rakip değil terminatör #tyt2021 #yks2021 ÖS 2:02 · 26 Haz 2021 · Twitter Web App 63 Retweet 5 Alıntı Tweetler 2.121 Beğeni
Kaynak
Yapay zeka açıklaması
Resimde, Coşkundaavulc0 adlı Twitter kullanıcısının paylaştığı bir tweet görülüyor. Tweet'te, "Ulan sınavda bir çocuk vardı kalemleri bölüp 4 kalem yaptı bütün uçlarını açtı. Biz kimlerle rakibiz. Rakip değil terminator #tyt2021 #yks2021" yazıyor.
Bu tweet, sınavda kalemlerini bölerek dört kalem yapıp uçlarını açan bir öğrencinin, sınavın zorluğu karşısında ne kadar kararlı olduğunu abartılı bir şekilde anlatıyor. Bu durum, öğrencinin sınavı "terminator" gibi ele aldığını ve her türlü zorluğa hazır olduğunu ima ederek, esprili bir şekilde yorumlanıyor.