cüzdana beş saniyeden fazla bakınca orta açıyo


Tweet ender @fisekvekili · 4 sa cüzdanımda caner erkin vesikalığı var aq e @elifernandeess 20 sa o sadece bir futbolcu bu kadar bağlanmamalısın… Bu Tweet dizisini göster 3 210 toni @pasor8numara · 4 sa Foto at inanim 14 AVIS O 71 27 118 O 723

Kaynak

Fotoğrafta, Twitter'dan alınmış üç farklı tweet görülüyor. İlk tweet'te "ender" adlı kullanıcı, "cüzdanımda caner erkin vesikalığı var aq" yazmış. İkinci tweet'te "elifernandeess" adlı kullanıcı, "o sadece bir futbolcu bu kadar bağlanmamalısın..." yazmış. Üçüncü tweet'te "toni" adlı kullanıcı, "Foto at inanım" yazmış. Bu tweetlerdeki espri, Caner Erkin'in Türk futbolunda popüler bir figür olması ve taraftarların ona aşırı bağlanmasından kaynaklanıyor. "ender" kullanıcısının cüzdanında Caner Erkin vesikalığı olması, onun Caner Erkin'e aşırı bağlandığını gösteren bir espri. "elifernandeess" kullanıcısı da bu espriye değinerek, Caner Erkin'e aşırı bağlanmamaları gerektiğini belirtiyor. "toni" kullanıcısı da bu esprilere katılarak, Caner Erkin'in bir fotoğrafını göstermesini istiyor.

Resimde bir cüzdanda futbolcu fotoğrafı ve onun arkasında da bir kedi fotoğrafı görünüyor. Cüzdanda bulunan fotoğraflar, futbolcunun başını kediye benzetiyor. Kediye benzeyen futbolcu fotoğrafı, kedi fotoğrafının arkasında gizlenmiş gibi duruyor. Bu fotoğrafın espri konusu, futbolcunun görünümünün bir kediye benzemesi ve bunun cüzdanda ilginç bir şekilde sunulmasıdır.


Yorumlar

Henüz bişi yazılmamış