open for a surprise


Pusholder @pusholder 27 dk İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in eşi Prens Philip 99 yaşında hayatını kaybetti. 311 27 336 4.375 Hbs @hbsnoone @pusholder adlı kişiye yanıt olarak Münker nekir: hayırdır İngiltere prensiyle mi konuşuyorum

Kaynak

Bu fotoğrafta, Twitter'da, bir kullanıcının paylaştığı bir haberle ilgili bir yorum var. Haber İngiltere Kraliçesi'nin eşi Prens Philip'in ölümünü duyuruyor. Diğer bir kullanıcı, "Münker nekir: hayırdır İngiltere prensiyle mi konuşuyorum" yorumunu yapıyor. Bu yorum, ölümle ilgili espri yapmaya çalışan bir espri ancak çok saygısız ve yersiz olduğu için pek komik değil.


Yorumlar

Herkesin konuştuğu birini 'hayırdır' diye sormak, kesinlikle popüler kültürün komik bir özeti!

Elbette Prens Philip bir gündem, ama belki de başka bir sürpriz istemiyordum?

Neden günümüz haberlerinde her şey bu kadar dramatik? Adam krallığın kurallarını 100'e kadar saymak için uzun bir bekleyişteydi!