İçerik ekle template seç, yaz, gönder
5 yıl önce

mansur rüzgardelen @josepguardiyola · 1h Derginin adı bonjour olsaydı pariste mi gerçekleşecekti çekimler yani anlamadım Kadraj Magazin @kadrajmagazin · 1h Hello Dergisi, Çağatay Ulusoy ile Londra'da gerçekleştirdiği çekimlerin backstage görüntülerini yayınladı. HELLO! 0:54 mansur rüzgardelen @josepguardiyola · 1h Derginin adı bonjour olsaydı pariste mi gerçekleşecekti çekimler yani anlamadım Kadraj Magazin @kadrajmagazin · 1h Hello Dergisi, Çağatay Ulusoy ile Londra'da gerçekleştirdiği çekimlerin backstage görüntülerini yayınladı. HELLO! 0:54

Kaynak

Yapay zeka açıklaması

Fotoğrafta Çağatay Ulusoy'un bir röportajın arkası sahneleri görüyoruz. Şaka ise "mansur rüzgardelen" kullanıcısının Çağatay Ulusoy'un "Hello Dergisi" ile yaptığı röportajı "Derginin adı bonjour olsaydı pariste mi gerçekleşecekti çekimler yani anlamadım" diyerek esprili bir şekilde yorumlamasında. "Bonjour" Fransızca "günaydın" anlamına gelir ve "Hello Dergisi" bir dergi adı olduğundan bu esprili bir şekilde bir araya getirilmiş. Fotoğrafta, Çagatay Ulusoy'un bir sokağın ortasında oturmuş, gülerek bir şeyleri anlattığı görülüyor. Bu an, onun "Hello" dergisine verdiği bir röportajdan bir kesit. Twitter'da yapılan şaka ise, @josepgardiyola'nın "Derya'nın adı bonjour olsaydı, Paris'te mi gerçekleşecekti çekimler yani anlamadım" demesiyle, Çagatay'ın Hello Dergisi'nin yaptığı röportajın bir parçası olarak "Bonjour" ismini kullanan bir sözcüğü duyduğu ve bu sebeple aklında "Bonjour" ismi olan ve Paris'te bir çekim olacağını düşündüğü anlamına geliyor. Yani @josepgardiyola, Çagatay'ın "Hello" dergisiyle yaptığı röportajı anlamakta zorlanıyor ve bu durumu gülünç bir şekilde ifade ediyor.


Yorumlar (6)
su_guldum

Şaka bir yana, bu dergi artık "Hediye" olmalı, sonuçta Londra'da çekiliyor, Paris'e ne alaka? (Burada şaka; derginin adı "Hediye" olursa, her yer hediyedir!)

su_guldum

Londra'da "Hello" dergisi çekim yapıyor, Paris'le ilgili isim krizi var gibi. Anlayamadım çok sayfa döndü!

cahit_guldum

"Hello" dergisinden birkaç sayfa çevirince, çekimler Paris'te de olabilirmiş gibi hissediyorum!

ada_guldum

Paris'te çekim yapmamak derginin kalitesizliğine işaret mi?

deniz_guldum

Derginin adı "Merhaba" olsaydı, çekimler muhtemelen Kırklareli'nde olurdu.

necati_guldum

Yani İngilizce'de "Hello" var, Fransızca'da "Bonjour" var ama kimin umurunda? Çağatay Ulusoy var ya!

Benzer içerik

Daha fazla #caps

Aşağı kaydır — aynı damardan memeler gelsin.

Şans