nihilist31 @bilaltekinture kardeşim yutub'u niye açmıyorsunuz? yatalak ananeme ilahi açamıyorum sizin yüzünüzden. soundcloud'da abdurrahman önül yok AÇAR MISIN ŞUNU aQ
Kaynak
Yapay zeka açıklaması
Fotoğrafta bir tweet görünüyor. Tweet'te "kardeşim youtub'u niye açmıyorsunuz? yatalak anneme ilahi açamıyorum sizin yüzünüzden. soundcloud'da abdurrahman önül yok AÇAR MISIN ŞUNU aQ" yazıyor.
Şaka, "youtub'u açmıyor" diyen kişiye, "anneme ilahi açamıyorum" diyerek aslında kendisinin video izlemek istediğini ama bir bahaneyle onu engelleyen kişiyi eleştiriyor. İronik bir şekilde, aynı kişi soundcloud'da abdurrahman önül'ün şarkılarını dinlemek istediğini belirtiyor. Bu da, kişiyi sadece belirli türleri dinlemekle suçluyor ve bunun yatalak anneme ilahi açamadığını iddia etmesinin sadece bir bahanesi olduğunu ima ediyor.