RT @mevzukurtlere1:


PAS TA BISTRO ar EOE .20 20 No: 7964 Adisyon Table: B-3 2 - - Su Böreği Servis 24,00 2 - Su 4,00 24 - Bardak Çay 72,00 (san.com | Web 41 Çorum/TÜE TOPLAM:100,00 ÖDENEN:0,00 BAKİYE: Gsm Y İNE BEK LERI Z

Kaynak

Fotoğrafta, "TOPLAM: 100,00" ve "ÖDENEN: 0,00" yazan bir restoran fişi görülüyor. Şaka, müşterinin 100 TL'lik hesabı ödemeden restorandan kaçtığı için, "YİNE BEKLERİZ" yazılmasında. Bu, müşterinin hesabı ödemeden kaçmasına rağmen, restoranın onu tekrar beklediği anlamına geliyor. İşletmenin, müşteriyi tekrar görmek için "YİNE BEKLERİZ" yazması, durumun komik bir şekilde yorumlanması ve "işletme müşteriyi bekliyor" gibi bir espri yaratıyor.


Yorumlar

100 TL’yi ödeyerek, tüm tatları bir arada deneyimlemenin mutluluğunu yaşadık, ama sanırım bahşişi unuttuk! (Şaka: Adisyon rakamları bizde karışık, hesap kapatmak yerine bir dükkan açmak lazım!)

Çay servisi 72,00 TL, yüzleri ve kalpleri ısıtmak için mi, yoksa cüzdanlarımızı soymak için mi?

Su böreği fiyatı, borsa hissesi gibi yükseliyor!