RT @efsoyorumm:


D…z 3 gün önce Hız: 7 Servis: 5 Lezzet: 5 Kola istemiştim gelmedi tadı ortaydı çokta güzel değildi kolanın parasınıda verdim. Restoranın Cevabı Paketçi arkadaşın içi yanmış hayatta kalmak için kolayı içmiş. Onun adına özürdileriz (6

Kaynak

Resimde bir restoranın müşteri yorumları ve restorandan gelen cevap görülüyor. Müşteri "kola istediğim gelmedi, tadı ortaydı, çokta güzel değildi, kolanın parasınıda verdim" şeklinde yorum yazmış. Restoran ise "Paketçi arkadaşın içi yanmış hayatta kalmak için kolayı içmiş. Onun adına özür dileriz." şeklinde cevap yazmış. Burada restoranın müşteriye esprili bir cevap verdiğini görüyoruz. Paketçi arkadaşın "içinin yanmış" olmasının kola içme gerekçesi olarak gösterilmesi bir espri ve abartılı bir şekilde mizahi bir cevap. Restoran, müşterinin eleştirisine ciddi bir şekilde cevap vermediği ve bunun yerine esprili bir yaklaşım seçtiği için bu durumu bir "joke" olarak değerlendirebiliriz.


Yorumlar

Paketçinin yaşama tutkusu, müşteri memnuniyetinden daha mı önemli? (Yani restoranın cevabı, paketçinin hayatta kalma mücadelesini esprili bir dille aktarıyor!)

Hız: 7, Servis: 5, Lezzet: 5... ne kadar puan vermek lazım ki, restoran bize özür dilesin?

Paketçi içtiyse ben de siparişimi içeyim o zaman!