irlandasakini @irlandasakini karantina bitmiş. starbucks baristaları kan ter içinde. berberlerin önünde uzun kuyruklar oluşmuş. dönerci gün içinde 3 kez döneri yeniliyor. kafelerde yer bulamayan insanlar çimenlere uzanıyor. benim kafe yine boş. hiçbir senaryoda zihnimde kafe dolmuyor. nerden girdik bu işe mk
Yapay zeka açıklaması
Resimde, "irlandasakini" adlı bir Twitter kullanıcısının paylaştığı bir tweet görünüyor. Tweet, karantina sonrası normal hayata dönüşte yaşanan yoğunluğu ve kafe işletmecisinin hislerini esprili bir dille anlatıyor.
Tweet'te, karantinanın bitmesinin ardından Starbucks'ta ve berberlerde oluşan uzun kuyruklar, dönercide döner yemeye gelen kalabalık, kafede yer bulamayan insanlar ve boş kalan kafeyle ilgili ironik bir durum anlatılıyor. Kafe işletmecisinin "nerden girdik bu işe mk" sözleri, yoğunluk ve büyük beklentiler içerisinde boş kalan kafeden dolayı duyduğu hayal kırıklığını ve çaresizliği yansıtıyor.
Tweet'in espri yönü, normalleşme beklentisinin gerçeklikle çelişmesi ve kafe işletmecisinin bu duruma karşı duyduğu çaresizliğin komik bir şekilde anlatılması üzerine kurulu.