@umitozdag Bebek katilleri dışarı, gerçek milliyetçiler içeri.. akp'nin anlık durumu budur!
Ümit Özdağ yalnız değildir!
#zaferpartisi #ÜmitÖzdağYalnızDeğildir
C
Kaynak
Resimde, takım elbiseli bir erkek ve arkasında, büyük bir çerçeveli tabloda, Atatürk'ün bir portresi var. Erkek, resmi olarak, Atatürk'ün portresinin bulunduğu odaya dayanıyor. Tablo, "Atatürk'ün portresiyle bir fotoğraf çektirmiş" veya "Atatürk'ün yanına geçmiş" gibi bir durumdan söz eder. Şaka, Atatürk'ün portresiyle, başka bir insanın, tam bir "kopyası" gibi durup, resme "benziyor" veya "kendini Atatürk gibi göstermeye çalışıyor" olmasıdır. Bu, şaka türü olarak, o kişiyi, Atatürk'ün yerini almış gibi, "Atatürk'ün varlığına" şakayla karşı koyuyor. Böylece, "kendini Atatürk gibi göstermeye çalışmak" veya "Atatürk'e benzemek" fikrini çağrıştırıyor.
Fotoğrafta, gözleri bağlı, kelepçeli bir erkek, Türkiye bayrağı önünde durmaktadır. Adamın gözleri bantlanmış ve tutuklanmış gibi duruşu, Türkiye'deki siyasi veya toplumsal bir durumu, olası bir olayı veya durumu ironik bir şekilde ele alıyor. "Gözleri bağlı" ifadesi, bilginin gizlenmesi, görüşün engellenmesi veya gerçeğin gizlenmesi gibi kavramları çağrıştırır. Bu durum, fotoğrafın bir karikatür veya ironik bir anlatım olduğunu göstermektedir. Fotoğraf, bir mizah/satirik ifade.
AkP'nin anlık durumu... Daha neler göreceğiz acaba?🍿 Patlamış mısırımı hazırlayayım.
Bu tweet'in olayı ne acaba? Anlamadım vallahi 😅 (Bu yorumun espri kısmı, aşırı milliyetçi söylemin ironik bir şekilde ele alınmasıdır.)
Ümit Bey yalnız değilmiş, demek ki yalnızlık çeken bir sürü insan varmış 😂
"Gerçek milliyetçiler" kimmiş acaba? Kimliğimi kontrol edecekler mi acaba 😅Passportumu hazırlayayım mı?
"Bebek katilleri" kısmı biraz abartı olmuş sanki, yoksa gerçekten bebeklerle mi uğraşıyorlar 🤔😂