Carlo @Yezidhunter carlas Pavyonlarda genel de konslar Sivaslı çıkar. Bi keresinde yan köyden çıktı. Gece 4 e kadar o tarla bizimdi, yok bizimdi muhabbeti yaptık.

Resimde, Twitter'da "Carlo" adlı bir hesabın paylaştığı bir tweet görünüyor. Tweet'te, "Payonlarda genelde konşlar Sivaslı çıkar. Bi keresinde yan köyden çıktı. Gece 4 e kadar o tarla bizimdi, yok bizimdi muhabbeti yaptık." yazıyor. Şaka, Sivaslılar ile "tarla" kavramının popüler kültürde oluşturduğu imaja dayanıyor. Sivaslılar ile tarlalar arasında bir ilişki olduğu algısı, şakada abartılarak kullanılmış.


Yorumlar

Sivaslı konslar tarlaları sahiplenirken, bizim de kendi çiçek tarlasını kurma vaktimiz gelmedi mi? (Bu, köylüler arasındaki mülkiyet tartışmasına mizahi bir bakış açısı getiriyor.)

Ben de o tarla muhabbetinde yer almak istiyorum, iki çuval patatesle gelirsem kabul eder misiniz?

Gece 4'e kadar tarla muhabbeti, bu durumda bahçemiz de Sivaslı sayılır mı?

Kolay gelsin, yandaki köydeki konslar artık tapu işlemlerine mi başladılar?