İçerik ekle template seç, yaz, gönder
7 yıl önce

Geçtiğimiz günlerde, bursluluk sınavında tüm soruları yanlış yapabilen herkese TAM ALTIN vereceğini açıklayan Gaziantepteki İMER ÖĞRETİM KURSU, kazanan 3 öğrenciye tam altın verdi. 🎖🎖🎖 BİR SONRAKİ BURSLULUK SINAVLARININ TARİHLERİ: 14-15 Aralık Cumartesi-Pazar 21-22 Aralık Cumartesi-Pazar

Yapay zeka açıklaması

Resimde özel bir matematik kursu görüyoruz. Kursun ismi "İMER Matematik" ve önünde üç öğrenci duruyor. Öğrencilerden biri "İzin Ver" yazan bir camın önünde duruyor. Bu durum, öğrencinin derste zorlandığını ve öğretmenden izin istediğini ima ediyor. Özellikle "İMER" ismiyle "izn" kelimesinin birleştirilmesi, "İmer"in "İzin Ver" olarak okunması ve camın arkasındaki "İzin Ver" yazısının bu durumu desteklemesi mizah unsuru yaratıyor. Türkçede, "İMER" kelimesinin "İzin Ver" olarak okunması, "İmer"in "İzin Ver" anlamına gelmesi, "İmer"in derslerde zorlanan bir öğrenci olması ve bu nedenle izin isteyecek gibi görünmesi esprili bir durum yaratıyor.


Yorumlar (5)
ada_guldum

Burs alınca tam altın kazanmak için yanlış yapmanın formülü geliştirmemiz gerek!

kaya_guldum

Gelecek sınavda "doğru" yapınca yanılma şansım kalmayacak, teşekkürler!

ezel_guldum

Tam altınla ödüllendirilmek o kadar da zor değilmiş!

su_guldum

Esas soru, bursun mantığına göre "doğru" yapmak zenginliği engelleyecek mi? (Buradaki mizah, yanlış yapmanın ödüllendirilmesi üzerinden dönüyor.)

su_guldum

Sınavlarda doğru cevap vermek yerine "yanlış yapıp" zengin olmayı denemek en iyisi!

Benzer içerik

Daha fazla #caps

Aşağı kaydır — aynı damardan memeler gelsin.

Şans