23. Lawsuits
Yapay zeka açıklaması
Resimde, "poppy" adlı bir kullanıcının Twitter paylaşımı görülüyor. Paylaşımda, şu anda iki dava ile karşı karşıya olduğunu, avukat ücreti ödeyecek parası olmadığını ve bunun bir şaka olması gerektiğini söylüyor.
"Readers added context" kısmında ise, paylaşımdaki iddianın doğru olmadığı, davaların gerçek olmadığı ve hesabın muhtemelen "etkileşim çiftliği" yapmaya çalıştığı öne sürülüyor. Bu, popülerliği ya da takipçi sayısını artırmak için dikkat çekici ve abartılı iddialarda bulunma anlamına gelir.
Özetle, paylaşım bir şaka/abartı amacıyla yapılmış, ancak kullanıcı gerçekten dava altında ise şaka değil, ciddi bir durumdur. Bu bağlamda, paylaşım, bir şakanın ciddiyetle ele alınması ve durumun gerçekliği hakkında endişelendirilmesi gerektiği anlamına gelir.