gecenin köründe ekmek arası kebap yiyen adam
Videoda söylenenler
Bizim için saat fark etmez gecenin üçü beşi yeter ki karn ımız acısın baba. Salatayı döşedim baba. Anladın mı? Şöyle eti de döşedim baba. Oğlum tuzu salladım. Ondan sonra bakalım biberin acılığı. Meksiko El Salvador.
Kapak görseli açıklaması
Fotoğrafta beyaz atletli, masada çöp şiş veya et yemeği yiyen bir adam görülüyor.
**Espri:**
Bu fotoğraf, sosyal medyada ve mizah sayfalarında genellikle Türk erkeklerinin "göbekli, atletli ve çöp şiş yiyen" klişeleşmiş ve sempatik bir portresini temsil etmek için kullanılır. Adamın kendinden geçmişçesine dürüm ekmeğiyle kebap yemesi ve rahat tavırları, samimi bir "mahalle abisi" veya "keyfine düşkün Türk erkeği" imajı yaratarak mizah unsuru oluşturur.
Kaynak
Yapay zeka açıklaması
Videoda beyaz atletli bir adam, gece geç saatte ekmek arası kebap hazırlarken ve yerken konuşuyor. Adamın ciddiyeti ile gece yarısı yemek yeme teması ve son kısımdaki anlamsız 'Meksiko El Salvador' ifadesi videonun mizah unsurunu oluşturuyor.