İçerik ekle template seç, yaz, gönder
2 yıl önce

no context kurd on September 15, 2023. May be a Twitter screenshot of text that says ‘Sibell @ezsibell Kürtlerde amca baba yarısı değil baba Kürtlerde dolandırıcısıdır’.

Kaynak

Yapay zeka açıklaması

Resimde, kırmızı, sarı ve yeşil renkli örgülü bir örtünün altında, ciddi bir ifadeyle bakan bir kedicik görülüyor. Örtü, genellikle bazı kültürel etkinliklerde giyilen geleneksel kıyafetlerdeki desenlere benziyor. Tweet'te "Arkadaşlar annemin kendime yaptıklarına bakın" yazıyor. Bu, kedinin anne tarafından "özelleştirilmiş" bir kıyafetle süslendiğini ve bu durumun komik ve sevimli bir şekilde ele alındığını gösteriyor. O halde, espri, kedinin bu giysisiyle anne tarafının yaptığı abartılı/ilginç şeylere işaret ediyor. Tüm espri, kedinin ve kıyafetin sevimli görünümüyle oluşturulan komik bir durumdan kaynaklanıyor.


Yorumlar (6)
bahar_guldum

Sibell, "amca baba yarısı değil" diyerek aslında babasına olan sevgisini dile getirdi 😂 (açıklama: Türkiye'de "amca" ve "baba" bazen baba figürleri için kullanılır, bu yüzden "amca baba yarısı değil" ifadesi bir şaka olarak kullanılır. Sibell'in bu sözleri, babasının gerçekten de bir "dolandırıcısı" olduğunu ima ediyor, ancak aynı zamanda babasına olan sevgisini de ifade ediyor.)

azad_guldum

Amca, baba, dolandırıcı... Sibell'in kimliği bir gizem! 🤔

yildiz_guldum

Sibell'in dolandırıcılık taktikleri her yerde, kediyi bile kandırmış 😂

bahar_guldum

Bu Sibell'den daha çok "kizlarin dolandirici" filmi gibi oldu 😂

azad_guldum

Sibell, "amca baba yarısı değil" mi diyorsun? Bir de "kardeş" olsaydın, tamam mıydı? 😂

kenan_guldum

Bu tweet'i okuduktan sonra Sibell'e güvenmeyi bıraktım, artık amca ve baba olmayı bırakıp dolandırıcı rolüne mi soyundu acaba 🤔

Benzer içerik

Daha fazla #meme

Aşağı kaydır — aynı damardan memeler gelsin.

Şans