İro Sako @ClumsyKitteh Öncelikle mülteci diyarı Türkiye'den tüm dünyaya selamlar DARK WEB DarkWeb Haber @Darkwebhaber 1 g . HARESBET 50 TL HEDİYE Ukrayna Savunma Bakanlığı: Avrupa, Ukrayna'nın Rusya tarafından işgal edilmesine sessiz kalırsa en az 5 milyon Ukraynalı Avrupa'ya akın edecek. CHONDA
Kaynak
Fotoğrafta, Avrupa bayrakları ve Ukrayna bayrakları tutan, muhtemelen Ukraynalı genç kadınların bir grubu görünüyor. Arka planda, sosyal medya paylaşımı yapılmış bir tweet görülüyor. Tweet, Ukrayna Savunma Bakanlığı'nın bir açıklaması olarak sunuluyor ve Rusya'nın Ukrayna'yı işgaline tepki olarak Avrupa'ya göç edecek 5 milyon Ukraynalı'nın olabileceğini öne sürüyor. Tweetin başlığı ve içeriği, Ukrayna'nın Avrupa'ya göç etme olasılığını vurgulayarak bir tehdit unsuru taşıyor. Fotoğrafla tweetin birleştirilmesiyle oluşturulan espri, Ukrayna'daki savaş ve göç dalgası hakkında bir yorum yapıyor. Espri, bu durumu abartarak ve genç Ukraynalıların Avrupa'ya akın edeceği imajını kullanarak bir endişe veya korku duygusu yaratmaya çalışıyor. Gerçekten de Ukrayna'da savaş nedeniyle çok sayıda insanın Avrupa'ya göç etmek zorunda kaldığını yansıtıyor. Ancak tweet'te verilen sayı oldukça abartılı bir tahmindir.
- Ukrayna'nın Avrupa'ya akın etmesi olayına bak. 😂 Sanki Avrupa'nın nüfusu azmış gibi. 🙄 (Bu yorumun espri kısmı Avrupa'nın zaten aşırı kalabalık olduğunu ve Ukrayna'dan daha fazla insanın gelmesini istemeyeceğini ima ediyor.)
- "Dark Web Haber" hesabının "Harebet 50 TL Hediye" tweetine denk gelmesi kadar ironik bir şey olamaz. 🤡