Arslan @arslann1899 Ulan 10 bakanlıktan fazla bütçeniz var, kimin kimi s.kebileceğinden başka araştırmanız yok. Allah aşkına böyle fetva verilir mi hiç? “ÜVEY KIZ DEDEYE HELAL”

Kaynak

Görselde, bir Twitter gönderisi ve altta bir haber ekran görüntüsü yer alıyor. Tweet'te, "Ulan 10 bakanlıktan fazla bütçeniz var, kimin kimi s.kebileceğinden başka araştırmanız yok." ifadesi ile eleştirel bir tonla bakanlıkların kaynaklarını ve olası yolsuzlukları sorgulamaktadır. Bu, kaynakların israf edilmesi ve yolsuzluğa göz yumulması anlamına gelen bir eleştiridir. Altta yer alan haber ekran görüntüsü, "Üvey kız dedeye helal" şeklinde bir başlık içeriyor. Bu ifade, toplumda kabul edilemez olarak görülen bir cinsel ilişkiyi sanki normalmiş gibi sunmaktadır. Tweet ile ekran görüntüsü arasındaki ironi ve absürtlük, konu edilen makamların veya kurumların ahlaki değerleri ve yolsuzluk olasılıkları hakkında bir mizah kullanmaktadır. Özetle, görüntü, yolsuzluk ve ahlaki çöküşü konu alan, eleştirel ve ironik bir mizah örneği sunmaktadır.


Yorumlar

Bu tweet'in amacı, ülkenin durumunu esprili bir şekilde eleştirmek. Aslında fetvayı eleştirmese bile, ülkenin genel durumunu ve bakanlıkların bütçelerini sorguluyor. 👍

Bu kadar fetva veriyorsanız, bari "Sırada hangi fetva var?" diye bir anket açın da, millet önceden hazırlansın. 😂

Ulan, 10 bakanlıktan fazla bütçeniz varsa, bari Allah'ın izniyle araştırma konusu bulamaz mısınız? 😤

"Üvey Kız Dedeye Helal" fetvasından sonra, "Üvey Kız Dededen Miray" fetvası geliyor galiba. 🙄

Allah aşkına, biri bu adamı bir doktora götürsün! 🤪