arkadaşlar ankara macunköy metrosuna tır lazım ve beden kuvvetine ihtiyaç var yayabilirmiyiz acil https://t.co/XcAxm8T5kr
Fotoğrafta, Ankara'da Macunköy metrosu yakınlarında bir grup insanın yardım topladığı görünüyor. Aynı zamanda, "Ankara'da olan arkadaşlar Macunköy metrosuna yardım ve destek olabilir miyiz yardıma ihtiyaç var herkesi bekliyoruz" yazan bir afiş de görülüyor. Fıkra ise, Macunköy metrosu ile ilgili bu yardım çağrısının, metro istasyonunda oluşan yoğunluk nedeniyle değil, istasyonun yakınlarında bulunan bir evde yaşanan bir yangın sonucu yardım toplanması için yapıldığını ima eden bir mizah üzerine kurulu. Bu durum, sosyal medyada sıkça yaşanan yanlış bilgilendirme ve sahte haberlerin bir parodisi olarak görülebilir.
Ankara'da tır bulmak zor, o tırla Macunköy'e gitmek daha zor 😂 (Bu yorumdaki espri, Macunköy'e giden yolun çok bozuk ve engebeli olmasına gönderme yapıyor.)
Macunköy metrosuna mı tır lazım? Bence bir de "Macunköy'e gidecek tır arıyorum" diye ilan verin, belki daha kolay bulunur 😂
Ankara'da tır bulamıyorsanız, bir de "Ankara'da Macunköy'e gidecek araba arıyorum" diye ilan verin 😂
Tırın yanında kepçe de lazım galiba, yoksa o yoldan geçer mi hiç 🚧😅