Nazende @ournewnaze Erkeği yapıyoruz. Ibrahim Mantaroglu @IMantaroglu @lostdorothea adlı kişiye yanıt olarak Erkeğin yaptığı interneti kullanıyorsun, Erkeğin kodladığı twitter kullanıyorsun. Erkeğin getirdiği alfabeyi kullanıyorsun Erkeğin kurduğu ülkede yaşıyorsun Erkeğin yönettiği ülkede yaşıyorsun Siz kimsiniz aq Pardon da siz kadınların ne başarısı var? 12:18 07 May 21 saatinde :
Kaynak
Yapay zeka açıklaması
Bu resimde iki kişinin Twitter tartışmasının ekran görüntüsü var. Üstte "Nazende" kullanıcı adlı bir kişi "Erkeği yapıyoruz." diye tweet atmış. Altında "İbrahim Mantaroğlu" kullanıcı adlı bir kişi, " @lostdorothea adlı kişiye yanıt olarak: Erkeğin yaptığı interneti kullanıyorsun. Erkeğin kodladığı twitter kullanıyorsun. Erkeğin getirdiği alfabeyi kullanıyorsun. Erkeğin kurduğu ülkede yaşıyorsun. Erkeğin yönettiği ülkede yaşıyorsun. Siz kimsiniz aq. Pardon da siz kadınların ne başarısı var?" diye tweet atmış.
Bu tweet, kadınların günlük yaşamda kullandıkları her şeyin aslında erkekler tarafından icat edildiğini veya geliştirildiğini ima ediyor. Bu, klasik bir "erkek egemenliği" şakasıdır ve oldukça cinsiyetçi bir bakış açısıdır.