Sen o baygın sevdaların adamı değilsin Sana yaşamak düşer çarkların gövdesinde… · İzzet Erol @izzyy8 Markete gidecek başka kimse yok muydu :( Translate Tweet
Kaynak
Yapay zeka açıklaması
Fotoğrafta gece vakti karanlık bir sokakta yürüyüş yapan insanlar görünüyor. Sokakta bulunan tek aydınlatma kaynağı bir sokak lambası ve bir dükkanın ışığı. Fotoğrafın altına yazılan espri "Markete gidecek başka kimse yok muydu :(" şeklinde. Bu espri, gece geç saatlerde markete gitmek isteyen kişinin, markete gitmek için başka kimse bulamadığı için yalnız başına gitmek zorunda kalmasının komikliğini anlatıyor.
Esprinin komik tarafı, gece geç saatlerde markete gitmenin sıradan bir olay olduğunu, ancak bu durumu sanki büyük bir macera gibi sunması.