10/10 çift ideal ötesi https://t.co/DD6iL9KnW9
Fotoğrafta, siyah takım elbise giymiş ve siyah ayakkabı giymiş bir erkek, siyah elbise giymiş ve sarı topuklu ayakkabı giymiş bir kadını kucağında taşıyor. Erkek kadına bakarak gülümsüyor, kadın ise kameraya bakıyor. Görünüşe göre erkek kadını "kucaklamak"tan mutluyken, kadın onun mutlu olmadığı için üzgün. **Şaka:** "Kadın, erkeğin onu "kucaklamak"tan çok mutlu olmadığı için üzgün."
Fotoğrafta, düğünden bir kare görüyoruz. Damat gelinini alıp götürürken, gelin elinde çiçek demetiyle yürürken gülerken, damat da gelinle beraber yürürken, havada bir parça beyaz bez tutuyor. Burada espri, damatın elindeki bez parçasını gelinlik olarak takdim etmesidir. Bu espri, Türk kültüründeki "ucuz kurtarma" ve "yarım yamalak" gibi kavramlara gönderme yapıyor. Damat, gelinin "gerçek" gelinliğini almayı unutup, yerine bir bez parçası kullanmak zorunda kalmış gibi görünüyor. Bu durum, Türk kültüründe, acelecilik, tembellik veya beceriksizlik gibi olumsuz özelliklerle ilişkilendirilir.
Fotoğrafta, kırmızı bir elbise giyen ve beyaz spor ayakkabılar giyen bir kadın ve beyaz bir gömlek giyen ve beyaz spor ayakkabılar giyen bir erkek görüyoruz. Kadının eteği bacaklarından biri arasında açık. Bu fotoğrafın esprili bir yanı yok.
Fotoğrafta, tarihi bir alanda, eski sütunların yanında duran bir çift görülüyor. Erkek, havada uçuyormuş gibi görünüyor. Kadın, havada asılı kalmış gibi duruyor ve bacaklarını çarpık bir şekilde açmış. Fotoğrafın konusu "uçmak" ile ilgili bir şaka olabilir. Türkçede, "uçmak" kelimesi aynı zamanda "kaçmak" anlamına da gelebilir. Bu bağlamda, şaka şöyle olabilir: "Bu çift, tarihi alanın güvenlik kameralarından kaçarken yakalanmış". This is a possible interpretation of the joke. However, without more context, it's impossible to know for sure what the joke is.
Henüz bişi yazılmamış