nico @kidlobotomy. 18 sa vay be ben de kurtuluş savaşı sırasında atam cephede big mac yiyor sanıyordum Boşnak @MajkaBosnaAnne. 2 g #ZkuşağıBilmez Eskiden Mcdonald’s ve Burger King falan yoktu. Ekmeğe Salça Sürüp Yenir di . #Perşembe Bu Tweet dizisini göster
Kaynak
Yapay zeka açıklaması
Resimde ekmek üzerine bolca salça sürülmüş bir dilim ekmek var. Twitter konuşmasında ise "Eski zamanlarda McDonald's ve Burger King yoktu. Ekmeğe salça sürüp yenirdi." denilmiş.
Bu şaka, geçmişte fast food kültürünün olmadığını ve insanların basit yiyeceklerle yetindiğini vurgulamaktadır. Ayrıca, günümüzde fast food'a olan aşırı bağımlılığa ironik bir şekilde gönderme yapmaktadır. Ekmeğin üzerine sürülmüş salçanın, fast food'un yerini tutan basit bir besin olduğu ima edilmektedir.