Mert Yılmaz şuanda 60 kglik bandil kaldiriyorum tesekkurler hocam Beğen Yanıtla - 5-33 dk. ^ 17 Yanıtı Gizle Azat Aydemir Bandil ne amınakoyim Beğen Yanıtla 33 dk. Düzenlendi Mert Yılmaz bandil diye yazilmiyomu aq Beğen Yanıtla 1-33 dk. Mert Yılmaz hayatimda hic spor yapmadım amüniyim Beğen Yanıtla 01-33 dk. Can Eruhlu AMINAKODUMUN COCUGU NASIL Bİ YAZIM HATASI YAPTIYSAN GERÇEK YAZILIŞINI UNUTTUM Beğen Yanıtla 08-34 dk.
Kaynak
Yapay zeka açıklaması
Fotoğrafta, sosyal medya platformu Facebook'ta, bir kişinin "şuanda 60 kg'lik bandil kaldırıyorum" şeklinde yazdığı bir paylaşım ve buna yapılan yorumlar yer alıyor.
**Şaka şu:** Kişi "bandil" kelimesini yanlış yazmış ve "bandıl" diye yazmış. Sonraki yorumlarda bu yanlış yazım üzerine şakalar yapılmış.
İlk yorumda "Bandil ne aminakoyim" denilerek, "Bandil" kelimesinin yanlış yazılıp, bunun "aminakoyim" kelimesini çağrıştırdığına gönderme yapılmış. Sonraki yorumlarda da "bandil" kelimesinin doğru yazılışı olan "bandır" kelimesi kullanılmayarak şaka devam ettirilmiş.