https://t.co/dKFfXXXakO
17 AĞUSTOS 2022 GAZİANTEP KARKAMIŞ'TA CAMİLERDEN YAPILAN ANONS: “TÜRK ORDUSU, TERÖR ÖRGÜTÜ PKK'YA OPERASYON DÜZENLEYECEKTİR. LÜTFEN EVLERİNİZDEN ÇIKMAYIN.” CAMİLERDEN SURİYE OPERASYONUYLA İLGİLİ YAPILAN ANONSLAR VE SORUMLU KAMU GÖREVLİLERİ HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATILDI. KONYA'DA DÜZENLENEN KONSER SIRASINDA SAHNEYE ATLAYAN BİR KİŞİ: “KONYA UYAN ARTIK, AK PARTİ'YE OY VERME.” RİZE'DE VATANDAŞLARIN YILLARDIR ‘ŞİFALI’ DİYEREK İÇTİKLERİ ANDON ILICA SUYUNDA YAPILAN İNCELEMELERDE NORMALIN 27 KATI ARSENİK TESPİT EDİLDİ. İSRAİL, TÜRKİYE İLE İLİŞKİLERİN TAMAMEN NORMALLEŞTİRİLDİĞİNİ AÇIKLADI. BU KAPSAMDA BÜYÜKELÇİLER YENİDEN ATANACAK. TEKEL BAYİLERİ PLATFORMU'NUN SÖZCÜSÜ OLARAK BİLİNEN ÖZGÜR AYBAŞ'A ZAMLARI BİLDİRDİĞİ GEREKÇESİYLE CEZA KESİLDİ, PAYLAŞTIĞI İÇKİLİ FOTOĞRAF REKLAM SAYILDI.
Kaynak
Bu fotoğraf, 17 Ağustos 2022 tarihli bir gazete manşetini gösteriyor. Manşet, çeşitli haberleri içeriyor ve bunlardan biri de Konya'da düzenlenen bir konser sırasında sahneye atlayan bir kişinin "Konya uyan artık, AK Parti'ye oy verme" diye bağırması. Bu, AK Parti'nin seçim propagandasına yönelik bir mizah ve eleştiri olarak yorumlanabilir. Gazete, bu olayı haberleştirirken alaycı bir dille "Sahneye atlayan bir kişi: 'Konya uyan artık, AK Parti'ye oy verme'" başlığını kullanmış.
Bu durum, AK Parti'nin propaganda stratejilerini eleştiren bir mizah örneği olarak yorumlanabilir. Ayrıca, haberde yer alan diğer haberler, Türkiye'deki siyasi ve sosyal gündemi yansıtıyor.
Ya bu ülkede her gün bir olay! 🤪 İnsanlar artık yoruldu, haberleri okumak bile zorlaştı
"Arkadaşlar, panik yapmayın, normal bir gün" diyorlar 😂
Ne diyeceğimi bilemiyorum, vallahi 🤦♀️
Bu haberleri okuduktan sonra, artık hiçbir şeye şaşırmamaya karar verdim 😂