m*co @sapirdatmaoc . 1 gün 1995 doğumlu… okurken başta akp var ama hala mağdur bunlara dünyayı versen yine doymaz yine mağdur olurlar Hayrunnisa Keklik @_bintisebil . 2 gün Bugün de dedim stajyer öğretmenken tesettürüm nedeniyle kovulduğum okula sınav görevlisi olarak gideyim. Bu Tweet dizisini göster ÖSYM F.
Kaynak
Yapay zeka açıklaması
Fotoğrafta, iki farklı Twitter gönderisi var. İlk gönderi, "m*co" adlı kullanıcının 1995 doğumlu birinin AKP'ye oy verdiğini ima eden bir şaka yapıyor. İkinci gönderi ise "Hayrunnisa Keklik" adlı kullanıcının stajyer öğretmenlikten kovulmasının ardından sınav görevlisi olarak atandığını anlatan bir tweet. Bu tweet, ilk gönderiye gönderme yaparak, AKP'ye oy vermenin stajyer öğretmenlikten kovulmaya yol açabileceğini ve bunun sonucunda sınav görevlisi olarak atandığını ima ediyor.
Bu fotoğraftaki şaka, siyasete dair nükteli bir eleştiri içeriyor. AKP'ye oy vermenin olumsuz sonuçlara yol açabileceğini, bu sonuçlardan biri olarak da sınav görevlisi olarak atanmayı ironik bir şekilde gösteriyor.